Eğlencesine Kahraman One Punch Man







Anime dünyalarını seveni de sevmeyeni de kendine hayran bırakan bir dizi çıkmıştı 2015 senesinde; One Punch Man! Hala izlemediyseniz hemen işinizi gücünüzü bırakıp ekranın başına oturun. Bu sene nihayet yeni sezonu geliyor. Süper kahraman dünyalarını azıcık biliyorsanız bu anime ile çok eğleneceksiniz.

One Punch Man aslında kendini ismi ile çok güzel özetliyor. İşe gidip gelmekten ve her gün kravat takmaktan sıkılan baş kahramanımız Saitama sırf eğlencesine kahraman olmaya karar veriyor. “Çok özel” antrenmanı sayesinde aşırı güçlü biri oluyor, her rakibini tek yumruğuyla alt etmeye başlıyor. (Bir yan etki olarak da saçları dökülüyor ama olsun.) Animenin mizahı da buradan çıkıyor aslında. Başarılı bir kahraman olmak için rakiplerini en kısa sürede yok etmekten daha fazlasını yapması gerektiğini anlıyor Saitama.

Süperman gibi aşırı güçlü kahramanlarla ve anime geleneğinin bitmek bilmez kavgalarıyla dalgasını geçen dizinin animasyonu da gözler için bir zevk. Parodi yapıyoruz diye hiç bir şeyi ucuza getirmeye çalışmamışlar.

Mangası uzun zamandır hikayeyi alıp götürmüştü ama animeyi izleyenler 2015’ten beri aç kurtlar misali bekliyor yeni sezonu. Geçenlerde nihayet  ikinci sezon için ilk görüntüler ortalığa döküldü. Yeni bölümler hemen gelse de tekrar tekrar izleyip “One Punch Maaaan” diye haykırsak.



Yorumlar

E-kitap olarak okumak isteyenler için son romanım "HASTALIK"